Policisti posredovali pri glasnem prepiranju zakoncev

Intervenirali so v okolici Ormoža, kjer je bilo ugotovljeno, da je med zakoncema prišlo do glasnega prepiranja

Prlekija-on.net, sreda, 18. april 2018 ob 20:07
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 16. aprila, ob 7:30 uri so bili obveščeni o poškodovanju stekla na avtobusnem postajališču v naselju Savci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec zlomil dve stranski stekli na avtobusnem postajališču. Nadaljujejo z zbiranjem obvestil, po tem bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 16:30 uri so intervenirali v okolici Ormoža. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je med zakoncema prišlo do glasnega prepiranja, na kraju policisti niso ugotovili kršitev javnega reda in miru, zato so dogodek zaključili z uradnim zaznamkom. Ob 21.06 so bili obveščeni o dogodku v bližini naselja Bratonečice. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 5.46 so bili obveščeni o povoženju divjadi v Gornjih Ključarovcih. Voznik osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti vožnje trčil v srno, izgubil oblast nad vozilom, zapeljal v obcestni jarek, kjer je trčil v nabrežino. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

V torek, 17. aprila, ob 8:11 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v Ormožu. Obema udeležencema je bilo na kraju izdano Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče. Ob 11:42 uri so bili iz ene od ormoških bančnih ustanov obveščeni o ponarejenem bankovcu za 50 evrov. Tujcu so z Zapisnikom o zasegu bankovec zasegli ter evidentirali kaznivo dejanje po členu 243 KZ-1.

Ob 13:02 uri so v Ormožu zaradi kršitve cestno prometnih predpisov imeli v postopku tujo voznico osebnega avtomobila. Zaradi neplačila izrečene globe, so ji začasno odvzeli tuje vozniško dovoljenje in osebno izkaznico. Po plačilu globe, so ji dokumente vrnili. Ob 22:04 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče z udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda.

V času med 16. 4. 2018 in 22. 4. 2018 policisti izvajajo poostreni nadzor cestnega prometa, s poudarkom na ugotavljanju kršitev hitrosti.



Več v Črna kronika