Zaključek projekta Eko nahrbtnik »Zelena žabica« 2018

Letošnjega srečanja so se udeležili otroci iz vrtcev Ljutomer, Veržej, Križevci pri Ljutomeru, Razkrižje, Cven, Stročja vas, Mala Nedelja in učenci OŠ Ivana Cankarja - podružnice Cvetka Golarja

Prlekija-on.net, petek, 20. april 2018 ob 07:58
Zaključek projekta Eko nahrbtnik

Zaključek projekta Eko nahrbtnik

Že četrto leto zapovrstjo prirejamo v vrtcu Stročja vas, zaključno srečanje vrtcev UE Ljutomer, ki sodelujejo v projektu Eko - nahrbtnik »Zelena žabica«. Letošnjega srečanja so se udeležili otroci iz vrtcev Ljutomer, Veržej, Križevci pri Ljutomeru, Razkrižje, Cven, Stročja vas, Mala Nedelja in učenci OŠ Ivana Cankarja - podružnice Cvetka Golarja.

Vreme nam je bilo naklonjeno, zato smo srečanje v obliki delavnic izvedli na igrišču vrtca. Otroci so bili razdeljeni v več skupin, kjer so izdelovali izdelke iz odpadne plastike, kar je bila tudi letošnja rdeča nit Eko nahrbtnika. Na srečanju sta se nam pridružila tudi gospa županja mag. Olga Karba in Aljoša Leštan, predstavnik Komunalno-stanovanjskega podjetja Ljutomer d.o.o., ki sta si ogledala zanimive izdelke, ki so nastali v delavnicah. Po predstavitvi je sledila podelitev priznanj in Biltena Eko nahrbtnik Zelena žabica. Naše srečanje smo zaključili s pogostitvijo, prijetnim druženjem in igro na vrtčevskem igrišču.

Zahvaljujemo se tovarni KRKA, d. d., Novo mesto, Komunalno-stanovanjskemu podjetju Ljutomer d.o.o. in Občini Ljutomer za donacije, s pomočjo katerih smo lahko pogostili otroke, izdali bilten Eko - nahrbtnik »Zelena žabica« 2018 in delno poravnali stroške prevozov.

Vodja projekta:
Mateja Robinščak



Več v Najmlajši