Voznica ni upoštevala rdeče luči na semaforju, zaradi česar je prišlo do trčenja

Na kraju je bilo ugotovljeno, da voznica osebnega avtomobila ni upoštevala rdeče luči na semaforju in zapeljala v križišče, zaradi česar je prišlo do trčenja z drugim voznikom osebnega avtomobila

Prlekija-on.net, ponedeljek, 23. april 2018 ob 09:15
Prometna nesreča se je zgodila v semaforiziranem križišču na ormoški obvoznici

Prometna nesreča se je zgodila v semaforiziranem križišču na ormoški obvoznici

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V četrtek, 19. aprila, ob 7.23 so v Trgovišču na podlagi odredbe sodišča prijeli moškega in ga privedli na Okrajno sodišče v Ormožu. V dopoldanskem času so na podlagi odredbe sodišča v okolici Ormoža opravili hišno preiskavo. V preiskavi so našli prepovedane droge. Zoper osumljenca sledi kazenska ovadba.

Ob 15.44 so v Ormožu obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog. Ob 16.16 so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v kraju Sodinci. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec tekom dneva vlomil v hišo in odtujil določene predmete. Opravili so ogled kraja in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ob 18.02 so posredovali v kraju Gornji Ključarovci, kjer je 52-letni moški žalil in vpil na prijavitelja. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

V petek, 20. aprila, ob 7:40 uri so bili obveščeni o pobeglem škotskem govedu v naselju Spodnji Ključarovci. Obvestili so lastnico goveda, da ga je odgnala nazaj v ograjen pašnik. Obveščena pa je bila tudi veterinarska inšpektorica. Ob 10:20 uri je oškodovanka na policijski postaji podala predlog za pregon kaznivega dejanja Kršitev temeljnih pravic delavcev. Evidentirali bodo kaznivo dejanje.

Prijeli državljana Kitajske

Ob 14:28 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda v naselju Gornji Ključarovci, kjer je soseda verbalno žalila prijaviteljico. Kršiteljici je bil na domu izdan plačilni nalog. Ob 16:10 uri so v naselju Središče prijeli državljana Kitajske, kateri je predhodno nezakonito prečkal državno mejo z Republiko Hrvaško izven mejnega prehoda. Med postopkom je zaprosil za mednarodno zaščito, zato je bil v nadaljevanju postopka odpeljan Azilni dom v Ljubljani.

V soboto, 21. aprila, ob 15:38 uri je na policijsko postajo klical občan iz naselja Šardinje ter prijavil, da mu je neznani storilec v času njegove odsotnosti odvil kolesne vijake na enem od koles osebnega avtomobila.

V nedeljo, 22. aprila, ob 7:30 uri so bili na kraju poškodovanja tuje stvari v naselju Velika Nedelja. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec tekom noči poškodoval klop. O dogodku bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju. Ob 10:30 uri so bili na kraju poškodovanja tuje stvari v naselju Stanovno. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec tekom noči poškodoval fasado stanovanjske hiše. O dogodku bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Voznica ni upoštevala rdeče luči na semaforju

Ob 16:50 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v semaforiziranem križišču na ormoški obvoznici. Na kraju je bilo ugotovljeno, da voznica osebnega avtomobila ni upoštevala rdeče luči na semaforju in zapeljala v križišče, zaradi česar je prišlo do trčenja z drugim voznikom osebnega avtomobila. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi neupoštevanja cestno prometnih pravil.

Ob rednem delu bodo policisti v ponedeljek izvajali nadzor prometa in ugotavljali hujše cestno prometne kršitve.



Več v Črna kronika

Policija

Ormoški policisti 60-letnici zasegli naboje

četrtek, 25. april 2024 ob 11:41
Ukradli so les

Obravnavali tatvino lesa iz gozda

četrtek, 25. april 2024 ob 07:34