Pri košnji trave poškodoval ograjo sosedu, posredovala policija

Policisti so bili obveščeni o poškodovanju ograje v Trnovcih. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je znani storilec pri košnji trave poškodoval ograjo sosedu.

Prlekija-on.net, torek, 24. april 2018 ob 20:36
Pri košnji trave je poškodoval ograjo sosedu

Pri košnji trave je poškodoval ograjo sosedu

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 23. aprila, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 10:01 uri so na prijavo delodajalca obravnavali sum poneverbe, kjer naj bi delavec odtujil oziroma si prilastil zaupano stvar last delodajalca. Z zbiranjem obvestil nadaljujejo. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Ob 13:31 uri so obravnavali drzno tatvino denarja v gostinskem lokalu v Ormožu, kjer je mlajša ženska v prisotnosti oškodovanca izvršila tatvino 30 EUR. Po dejanju je odšla iz lokala, kjer je bila s strani policistov izsledena. Po ugotovljeni identiteti, zbranih obvestilih in zasegu odtujenih predmetov, bo na okrožno državno tožilstvo podana kazenska ovadba.

Ob 16:06 uri so bili obveščeni o poškodovanju ograje v Trnovcih. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je znani storilec pri košnji trave poškodoval ograjo sosedu. O škodi sta se dogovorila sama. Na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju bodo podali poročilo.

Ob 19:00 uri so policisti v Ormožu opravljali nadzor v cestnem prometu in pri tem imeli v postopku voznika osebnega avtomobila. Odrejen je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal kar 0,69 mg/l alkohola. Nadaljnja vožnja je bila vozniku prepovedana, na kraju mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog na sodišče v Ormožu.



Več v Črna kronika