Sredi dneva vlomil v stanovanje

Neznani storilec je s silo telesa vlomil skozi vhodna vrata ter odtujil mobilni telefon in ključe od stanovanja

Prlekija-on.net, četrtek, 26. april 2018 ob 11:44
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V torek, 24. aprila, ob 10:01 uri je policiste oškodovanec iz Ormoža obvestil, da mu je bilo v dnevnem času vlomljeno v stanovanje, katero se nahaja v stanovanjskem bloku. Neznani storilec je namreč v času oškodovančeve odsotnosti s silo telesa vlomil skozi vhodna vrata ter odtujil mobilni telefon in ključe od stanovanja. Po opravljenem ogledu so evidentirali kaznivo dejanje Velike tatvine.

Ob 14:46 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na lokalni cesti v naselju Vinski vrh. Udeležena sta bila voznika dveh osebnih avtomobilov. Povzročitelju je bil na kraju prometne nesreče izdan plačilni nalog zaradi nepravilnega srečevanja. Ob 16:18 uri so bili obveščeni o poškodovanju koles v enem od ormoških stanovanjskih blokov. Evidentirali so kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari.

Ob 16:35 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na parkirišču pred enim od ormoških trgovskih lokalov. Zadevo so zaključili s uradnim zaznamkom.

Ob 4:40 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije - dogodek, trčenje v divjad na lokalni cesti v naselju Obrež, ob 5:15 trčenje v divjad na lokalni cesti izven naselja Središče ob Dravi, ob 5:30 pa trčenje v divjad na lokalni cesti v naselju Bratonečice. Voznikom osebnih avtomobilov je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

V sredo, 25. aprila, ob 13:15 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, s strani stanovalca v Ormožu. Glede na zdravstveno stanje kršitelja, je bila na kraj poklicana dežurna zdravnica, ki je na kraju izdala napotnico za pregled v bolnišnici.

Ob 19.25 so bili obveščeni o dogodku in sicer v Svetem Tomažu. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

V nedeljo, 29. aprila, bodo policisti v popoldanskem času na postajnem območju izvedli poostren nadzor cestnega prometa s poudarkom na hitrosti in alkoholu. Ob rednem delu bodo izvajali nadzor prometa in ugotavljali hujše cestno prometne kršitve.



Več v Črna kronika