Festival športa in druženja v Gornji Radgoni

Športni spektakel za poživitev poletja v Gornji Radgoni

Prlekija-on.net, nedelja, 18. julij 2010 ob 10:57
Festival športa in druženja v Gornji Radgoni

Festival športa in druženja v Gornji Radgoni

V organizaciji RADGONSKEGA KICKBOXING KLUBA in portala radgonainfo.com, bo v Gornji Radgoni potekal športno družabni dogodek kot ga ne pomnimo.

V sklopu dogodka bosta potekala turnirja v odbojki na mivki in nogometu, pomerili pa se boste lahko tudi v drugih zanimivih tekmovanjih, kot so meti na koš(trojke, prosti meti), vlečenju vrvi in še čem. Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, saj bo potekal otroški maraton.

Kot nam je povedal predstavnik organizatorja Dejan Vajs, predsednik Radgonskega KICKBOXING KLUBA, so se projekta lotili ker želijo pokazati, da Gornja Radgona potrebuje športne aktivnosti, ki bodo prebivalstvo povezovale, hkrati pa želijo vse vzpodbuditi k aktivnemu preživljanju prostega časa in k rekreaciji.

Zanimivo je sicer, da se je tovrstnega projekta lotilo društvo, ki  v Gornji Radgoni deluje manj kot leto dni, a to kaže na to, da mladi pogrešajo športne aktivnosti v Gornji Radgoni, ki jih je dejansko vedno manj.

Vsekakor gre omeniti, da je dogodek eden največjih tovrstnih dogodkov v Gornji Radgoni v zadnjem času, prav zato ga organizatorji želijo še dodatno popestriti kot se za pravo poletno dogajanje spodobi.

Organizatorja dogodka (Radgonski kickboxing klub in radgonainfo.com) so ob tem še povedali: »Za skupno organizacijo dogodka smo odločili, ker želimo, da dogodek pritegne čim večje število mladih, mladih po srcu in drugih željnih športnih aktivnosti ter druženja. Prav tako pa  želimo, da bi dogodek postal tradicionalen in iz leta v leto večji in boljši.  Gornja Radgona ima s ŠRC Trate obilo možnosti za poletne aktivnosti, a žal se vse premalo izkoriščajo.

Ni kaj, treba je potrditi, da v Gornji Radgoni  še najdemo posameznike, ki razmišljajo pozitivno in vidijo rešitve za poživitev športno rekreativnega centra na Tratah.

Festival bo 24. julija s pričetkom ob 10. uri. Več o projektu na: www.radgona.si in na 031 218 773


Več v Šport