V Vrtnarstvu Alt strankam stregel mlad plesalec Arnej Ivkovič iz šova Zvezde plešejo

Pripravili so že tradicionalni dan odprtih vrat, kjer so strankam nudili izjemne popuste, največje presenečenje in vrhunec dneva pa je bil gost, Arnej Ivkovič, mlad in postaven profesionalni plesalec iz televizijskega šova Zvezde plešejo

Prlekija-on.net, sreda, 2. maj 2018 ob 08:44
Dan odprtih vrat v Vrtnarstvu Alt

Dan odprtih vrat v Vrtnarstvu Alt

V ponedeljek, 30. aprila, je bilo v Vrtnarstvu Alt v Pristavi ne le vroče, ampak tudi zelo pestro. Pripravili so namreč že tradicionalni dan odprtih vrat, kjer so strankam nudili izjemne popuste, največje presenečenje in vrhunec dneva pa je bil gost, Arnej Ivkovič, mlad in postaven profesionalni plesalec iz televizijskega šova Zvezde plešejo (v letošnji sezoni je plesal z Ilko Štuhec, Alenko Godec in Natalijo Bratkovič).

Tokrat se je Arnej v Prlekiji izkazal ne le kot odličen plesalec, ampak tudi vrtnar in poslušen ter marljiv delavec na vrtnariji. Strankam je prijazno svetoval, jim kupljene sadike in zemljo nesel do avtomobila, ni pa manjkala kakšna fotografija z oboževalkami in oboževalci. Za pravo popestritev pa je tiste najbolj pogumne dame zavrtel pod roko, ni pa manjkala tudi prava salta, ki nas je vse pustila brez besed.

Oblekel pa si je tudi rumeno uniformo Vrtnarstva Alt, ki mu, mimogrede, zelo pristaja. Ne bi pa se branili niti, če bi strankam (posebej nežnejšemu spolu) stregel zgoraj brez.

Mnogi pa ne vedo, da si je Arnej prve izkušnje pred kamerami nabiral ravno v Vrtnarstvu Alt. Pred slabim letom je tukaj skupaj s sošolko in najboljšo prijateljico Nastjo, najmlajšo hčerko v Vrtnarstvu Alt in sošolcem Martinom iz Cerknice, posnel svoj prvi video projekt. Šlo je za šolski projekt na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, smer medijske komunikacije. Nastal je odličen promo video za Vrtnarstvo Alt, kjer so se vsi trije izvrstno izkazali kot ekipa, ki zajema vse od režiserjev, producentov, snemalcev, igralcev in montažerjev. Naj gre omeniti tudi, da so z vrhunskim izdelkom profesorja doc. dr. Andreja Kovačiča izmed vseh udeleženih pri predmetu množični mediji najbolj navdušili in si seveda s tem prislužili odlično desetico! Anka, ki ima precej izkušenj s snemanjem oddaj tako na javni, kot tudi komercialni televiziji, je temu dodala še, da so ob snemanju delovali res kot pravi profesionalci.



Več v Družabno