V Košarkarskem klubu Ljutomer organizirali še tretje tekmovanje v košarkarskih spretnostih

Na prvih dveh tekmovanjih je bil poudarek predvsem na elementarnih igrah, ker pa so malčki na urah košarke pridno delali in zelo napredovali so tokrat dali poudarek na pravo košarkarsko igro

Prlekija-on.net, nedelja, 6. maj 2018 ob 21:18
Malčki so na urah košarke pridno delali in zelo napredovali

Malčki so na urah košarke pridno delali in zelo napredovali

Ker se šolsko leto počasi bliža koncu so v Košarkarskem klubu Ljutomer organizirali še tretje in hkrati zadnje tekmovanje v košarkarskih spretnostih, ki je namenjeno vsem učencem prve triade, ki na matičnih osnovnih šolah obiskujejo interesno dejavnost Košarka.

Tudi tokrat so sodelovali učenci iz vseh osnovnih šol na katerih delujejo: OŠ Gornja Radgona, OŠ Mala Nedelja, OŠ Križevci, OŠ Radenci, OŠ Ormož, OŠ Ljutomer in OŠ Cezanjevci. Skupno se je zbralo 38 otrok, ki so jih usmerjali trenerji Matevž, Tomaž, Andrej, Jean Gal, Jan, Luka in Patrik. Manjkala pa nista niti kasač Tinko in maskota KZS Lipko!

Na prvih dveh tekmovanjih je bil poudarek predvsem na elementarnih igrah, ker pa so malčki na urah košarke pridno delali in zelo napredovali so tokrat dali poudarek na pravo košarkarsko igro. Po uvodnih igrah za ogrevanje so se razdelili v štiri ekipe in se pomerili vsaka proti vsaki. Mladi Prleki so uspeli doseči nekaj zelo lepih košev in dokazali, da se za prihodnost ljutomerske košarke ni treba bati.

Po koncu tekem so vsi otroci prejeli zlate medalje in se okrepčali s hotdogi. "Veseli nas dejstvo, da so vsi otroci dvorano zapustili z velikim nasmehom na ustih ter se že veselimo nadaljnega dela z njimi," ob tem pravijo v Košarkarskem klubu Ljutomer.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport