Prijeli osem državljanov Pakistana in dva državljana Irana

Vsi so v državo vstopili na nedovoljen način in vsi so zaprosili za azil

Prlekija-on.net, petek, 11. maj 2018 ob 09:47
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 10. maja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 13.57 uri so v Podgorcih obravnavali tatvino žlebov. Po zbranih obvestilih bodo napisali kazensko ovadbo.

Ob 14.50 uri so v naselju Šalovci prijeli 8 oseb - državljanov Pakistana, kateri so na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo. Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito (azil) in so bili odpeljani v Azilni dom.

Ob 18.10 uri so obravnavali prometno nesrečo v naselju Ivanjkovci, v kateri sta bila udeležena voznica kolesa z motorjem in voznik osebnega avtomobila. Do nesreče je prišlo zaradi neupoštevanja prednosti pri vključevanju voznice kolesa z motorjem, katera se je v nesreči tudi lahko telesno poškodovala. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Ob 18.15 uri so v naselju Krčevina prijeli dva državljana Irana, katera sta na nedovoljen način vstopila v Republiko Slovenijo. Tujca sta zaprosila za azil in sta bila prepeljana v Azilni dom.

Ob 21.30 uri so v naselju Veliki Brebrovnik obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Ob 05.13 uri so prav tako obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi v naselju Lešnica.

Ob rednem delu bodo policisti v petek izvajali nadzor prometa z radarjem in ugotavljali hujše cestno prometne kršitve.



Več v Črna kronika