Gaggo in Mike Vox z novim poletnim singlom Plosk valov

Pesem govori o ljubezni med dvema, ki sta se spoznala na morju, zato je tudi primerna za poletne dni

Prlekija-on.net, nedelja, 13. maj 2018 ob 21:40
Plosk valov

Plosk valov

Štajerska glasbenika Gaggo in Mike Vox tudi to pomlad nadaljujeta svojo uspešno zgodbo. Ta se je vrhunsko začela pisati pred pol leta s pesmijo Dam ti, z zvrstjo, ki osvaja že kar nekaj časa svetovno glasbeno sceno. K novemu poletnemu projektu, ki se imenuje Plosk valov, pa sta zraven povabila simpatično svetlolaso Lauro, ki je na sebe že opozorila s pesmijo lanskega poletja 0,3 ljubezni.

Pesem Plosk valov je sicer napisal Tilen Majerič in je nastajala dlje časa. Govori o ljubezni med dvema, ki sta se spoznala na morju, zato je tudi primerna za poletne dni. Gaggo, Mike Vox in Laura so prepričani, da bo pesem dosegla sam vrh slovenske glasbene scene, saj je drugačna in želijo z njo prebuditi in obogatiti glasbo v Sloveniji. »Delava to, kar želiva in počasi prodirava na zemljevid glasbe, ki bo krojil glasbeno sceno naslednjih 10 let. Prepričana sva v najino drugačnost,« pove Gaggo.Galerija


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Glasba in film

Miško Kontrec

Miško Kontrec pesem posveča svoji ljubezni

petek, 11. januar 2019 ob 17:20