Na 38. Lampiončkih se je zabavalo na tisoče študentov

Tradicionalna študentska zabava in druženje vsako leto privabi na tisoče študentov in obiskovalcev iz vseh koncev in krajev Slovenije

Prlekija-on.net, sreda, 16. maj 2018 ob 23:32
Lampiončki 2018

Lampiončki 2018

V torek so se zvrstili že 38. Lampiončki, ki so zadnja in največja študentska zabava v štajerski prestolnici. Tradicionalna študentska zabava in druženje vsako leto privabi na tisoče študentov in obiskovalcev iz vseh koncev in krajev Slovenije. Lampiončki veljajo za simbol mariborskih študentov.

Letos je celotno dogajanje potekalo na veliki travnati površini študentskega kampusa. Novost letošnjih Lampiončkov je bila prepoved lastnih žarov in peke. Organizatorji ŠOUM so uvedli tudi nekaj novosti, kot so Fun park, Food corner, Lampiončkova plaža, Špricar Island in Area 56 z ustvarjalno vsebino.

V dnevnem dogajanju so potekale tudi tradicionalne Lampiončkove igre, zvečer pa so se obiskovalci zabavali na koncertnem delu s skupinami MI2, Happy Ol' McWeasel, NIPKE & Trkaj, KiNG FOO, Carpe Diem, Zmagovalci ŠOUROCK i2018 in skupino Akusticni Orgazem.Galerija


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno