Deset državljanov Pakistana nezakonito prestopilo državno mejo

Policisti so ponovno prijeli deset državljanov Pakistana, kateri so ilegalno vstopili v našo državo

Prlekija-on.net, petek, 18. maj 2018 ob 11:16
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 17. maja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 10.32 uri so v Grabah prijeli 5 oseb, državljanov Pakistana, kateri so predhodno nezakonito prestopili državno mejo izven mejnega prehoda. Prejete osebe so vrnili Hrvaškim varnostnim organom.

Ob 11.42 uri so bili obveščeni s strani delavca ZD Ormož, da pri njih ena oseba išče zdravniško pomoč, ker je bila fizično napadena s strani znane osebe. Patrulja je na kraju opravila razgovor z oškodovancem, kateri je nato na PP podal predlog za pregon kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe. Po zbranih obvestilih bodo zoper osumljenca podali na državno tožilstvo kazensko ovadbo.

Ob 16.15 uri so na PP opravili ogled vozila, ki je bilo udeleženo v prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi. Patrulja je zadevo zaključila z odstopom od ogleda.

Ob 17.06 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in pobegom s kraja. Patrulja je na kraju ugotovila, da ni šlo za prometno nesrečo s pobegom, saj sta si udeleženki izmenjali telefonski številki. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi nepravilnega premika.

Ob 18.57 so intervenirali v Pavlovcih, kjer je prišlo do prepira med partnerjema. Ob 6.23 so na Kogu obravnavali dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 6.28 uri so v bližini naselja Središče ob Dravi prijeli 5 državljanov Pakistana, kateri so ilegalno vstopili v našo državo.



Več v Črna kronika