Člani Društva JJ Puch v Kamniku na mednarodni reviji predvojnih vozil

Člani društva Johann Janez Puch in Kunštni Prleki so se imeli odlično

Prlekija-on.net, sreda, 23. maj 2018 ob 19:01
Mednarodna revija predvojnih vozil

Mednarodna revija predvojnih vozil

Vsako leto društvo starodobnih vozil Kamnik organizira mednarodno revijo predvojnih vozil, in iz Prlekije vsako leto povabijo nekaj predstavnikov. V soboto, 19. maja, so se tako ljubitelji starih vozil začeli zbirati v čudovitem EcoResortu blizu Kamnika. Predvojna vozila so bila zloščena in pripravljena za razstavo. Organizatorji so tudi to leto iz celotne Slovenije povabili edinstvene primerke predvojnih vozil, ki so po zelenici EcoResorta ustvarile nepozabno zgodbo. Udeleženci mednarodne revije so si tako v soboto pod okriljem organizatorja ogledali Škofjeloški grad in Loški muzej. V starem avtobusu iz leta 1970 so se na udobnih sedežih popeljali proti sončni Škofji Loki, med tem ko so se za njimi nad EcoResortom že začeli zbirati temni oblaki. S seboj so imeli muziko, tako da so za dobro vzdušje skrbeli člani Kunštnih Prlekov. Po ogledu gradu so se z avtobusom popeljali nazaj na zbirno mesto, kjer pa je na žalost že deževalo. Ob 17h je bila modna revija povabljenih in nato pogostitev s podelitvijo priznanj. V objemu dobre družbe in fenomenalnega ambienta se je večerno druženje zavleklo v noč.

V nedeljo so se po zajtrku vsi povabljeni odpeljali s starimi vozili do Arboretuma Volčji potok, kjer so vozila postavili na ogled širši množici. Udeleženci so bili v starih opravah, avtomobili zloščeni in obiskovalci Arboretuma niso verjeli svojim očem. Bili so prava atrakcija, zgodba ki se odvija enkrat na leto, k sreči to leto v lepem vremenu. Popoldan so po kosilu spet pripravili modno revijo in vsako leto je več udeležencev, ki so usklajeni z vozili. Člani društva Johann Janez Puch in Kunštni Prleki so se imeli odlično. Spoznali so nov košček naše Slovenije in se spet družili s prijatelji.

"Organizatorju izrekamo vse pohvale v upanju, da se v naslednjem letu spet vidimo," pa je v imenu prleškega društva organizatorje pohvalaila Polona Rotar.



Več v Družabno