S tovornim vozilom mu je zapeljal čez nogo

Gasilci PGD Ormož so s tehničnim posegom rešili ukleščeno nogo, reševalci NMP Ormož pa so hudo telesno poškodovanega prepeljali v Splošno bolnišnico Ptuj

Prlekija-on.net, četrtek, 24. maj 2018 ob 10:07
Hudo telesno poškodovanega so prepeljali v Splošno bolnišnico Ptuj

Hudo telesno poškodovanega so prepeljali v Splošno bolnišnico Ptuj

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 23. maja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 14:29 uri so bili obveščeni o prometni nesreči III. kategorije, na javni poti v naselju Vuzmetinci, kjer je na dovozni poti do stanovanjske hiše tovorno vozilo zapeljalo čez nogo krajana. Gasilci PGD Ormož so s tehničnim posegom rešili ukleščeno nogo poškodovanca ter nudili pomoč reševalcem NMP Ormož, ki so poškodovano osebo na kraju oskrbeli ter hudo telesno poškodovanega prepeljali v Splošno bolnišnico Ptuj, kjer je ostal na zdravljenju. Vozniku bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve določb ZPrCP.

Ob 21:40 uri so na glavni cesti v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji ustavili voznika osebnega avtomobila zaradi prekoračitve dovoljene hitrosti vožnje. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola z 0,36 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja ter začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Zaradi kršitev cestno prometnih predpisov mu je bil izdan plačilni nalog.

v času od 14. 5. do 27. 5. 2018 policisti izvajajo poostrene aktivnosti za večjo varnost kolesarjev v cestnem prometu. Ob rednem delu bodo izvajali nadzor prometa in ugotavljali hujše cestno prometne kršitve.



Več v Črna kronika