Ob obisku turškega igralca, še policija izdala opozorilo glede gneče

Policija obiskovalcem svetuje, da se na dogodek odpravijo pravočasno in parkirajo na parkirnih mestih izven nakupovalnega središča ter se tako izognejo gneči

Prlekija-on.net, ponedeljek, 28. maj 2018 ob 10:05
Burak Özçivit prihaja v Maribor

Burak Özçivit prihaja v Maribor

Te dni že vrabčki na vejah čivkajo, da v Slovenijo prihaja trenutno najbolj zaželem moški, zvezdnik in privlačen turški igralec Burak Özçivit, ki je kot Kemal osvojil srca Slovenk v nadaljevanki Moja boš. V Slovenijo prihaja na povabilo treh največjih SES-ovih nakupovalnih središč v Sloveniji, Citycentra Celje, Europarka Maribor in Cityparka Ljubljana.

Največji oboževalci bodo turškega igralca lahko tudi osebno spoznali na srečanju, t. i. meet&greet, in sicer v torek, 29. maja 2018, ob 19. uri v mariborskem Europarku.

Iz Europarka sporočajo, da je poskrbljeno za dodatna parkirna mesta, saj je za oboževalce turškega zvezdnika, ki bodo v torek, 29. maja, prišli igralca pozdravit v mariborski Europark, zagotovljena možnost brezplačnega koriščenja dodatnih parkirnih mest, in sicer na parkirišču kina Maribox ter Doma Danice Vogrinec Maribor v neposredni bližini Europarka.

Je pa ob tem opozorilo o gneči izdala tudi policija, ki obiskovalcem svetuje, da se na dogodek odpravijo pravočasno in parkirajo na parkirnih mestih izven nakupovalnega središča ter se tako izognejo gneči.

Je pa zvezdnik tudi pozdravil vse oboževalke iz Slovenije, kar si lahko ogledate v spodnjem videu.



Več v Glasba in film