Štajerski Brendi predstavlja skladbo »Potok lep biserni«

Tokrat se predstavlja s priredbo zelo znane zagorske narodne skladbe »Potočič maleni«, ki jo je opremil z naslovom »Potok lep biserni« ter s slovenskim besedilom

Prlekija-on.net, ponedeljek, 28. maj 2018 ob 15:57
Štajerski Brendi

Štajerski Brendi

Še nedolgo nazaj smo spoznali prijetno skladbo Štajerskega Brendija Spomin na stare dni v rmx verziji, te dni pa se nam ponovno predstavlja - tokrat s priredbo zelo znane zagorske narodne skladbe »Potočič maleni«, ki jo je opremil z naslovom »Potok lep biserni« ter s slovenskim besedilom. V skladbi Štajerski Brendi prepeva o žuborenju potočka, ljubezni in sreči. Priredba je delo njegovega glasbenega prijatelja Jožeta Vučka, besedilo pa je razen prve kitice na novo spisal Roman Turnšek. Štajerski Brendi verjame, da je skladba prijetna za uho in jo bomo radi poslušali ob različnih priložnostih.

Štajerski Brendi je podobno kot doslej, tudi letos zelo aktiven. Pravi, da še ni predvidel časa za počitek, saj že nadaljuje s snemanjem novih skladb, ki bodo zbrane na njegovi že 14. zgoščenki. Z njo nas bo razveselil predvidoma v letu 2019.



Več v Glasba in film