Vinjen gost zmerjal in žalil ostale goste

Policisti so intervenirali v Miklavžu pri Ormožu in kršitelju izdali plačilni nalog

Prlekija-on.net, ponedeljek, 4. junij 2018 ob 19:01
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 1. junija, ob 7:19 uri so bili obveščeni o najdbi denarnice v Svetem Tomažu. Proti zapisniku o najdbi je bila prevzeta in je bila še isti dan vrnjena lastniku.

Ob 9:08 uri so bili obveščeni o kaznivem dejanju tatvini sveč iz groba v Ormožu. Evidentirana je bila kazenska ovadba in nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Ob 20.20 uri so v naselju Loperšice obravnavali prometno nesrečo. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu. Ob 20.30 uri so obravnavali kršitev javnega reda in miru v vasi Bresnica. Po zbranih obvestilih sledi zoper kršitelja plačilni nalog.

V soboto, 2. junija, ob 04.40 uri so v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji začasno odvzeli vozniško dovoljenje tujcu, kateri je vozil pod vplivom alkohola. Tujcu je bila izrečena globa. Ob 13.00 uri so bili obveščeni o domnevnem pretepu. Moškemu, kateri je v Zdravstvenem domu Ormož povedal, da ga je udarila soseda, bodo izdali plačilni nalog, saj so po zbiranju obvestil ugotovili, da je lažno naznanil kršitev javnega reda in miru.

Ob 23.30 uri so intervenirali v Miklavžu pri Ormožu, kjer je vinjen gost zmerjal in žalil ostale goste. Izdan mu je bil plačilni nalog.

V nedeljo, 3. junija, ob 14:44 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda na lokalni cesti v naselju Pušenci. Po vseh zbranih obvestilih, zoper kršitelja sledi ustrezen ukrep. Ob 16:15 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na lokalni cesti v naselju Podgorci. Udeležena sta bila voznika osebnih avtomobilov. Nastala je le manjša materialna škoda. Udeležencem pa je bilo na kraju izdano Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Od 4. 6. 2018 do 10. 6.2018 potekajo aktivnosti policistov z nadzorom v cestnem prometu po ugotavljanju prekrškov, ki so povezani z alkoholom in drogami.



Več v Črna kronika