Stand up večer z Ano Marijo Mitić

Naslednja v Ljutomer prihaja Ana Marija Mitić

Dejan Razlag, ponedeljek, 16. avgust 2010 ob 18:582
Ana Marija Mitić

Ana Marija Mitić

Spletni portal Prlekija-on.net in Prleške cejtnge v sodelovanju z LTO Prlekija Ljutomer, Hotelom Jeruzalem Ljutomer in Mediaart pripravlja naslednji stand up večer Vstani gor Lotmerk, ki bo v petek, 20. avgusta ob 21. uri, na terasi hotela Jeruzalem v Ljutomeru, ko bo nastopila Ana Marija Mitić (serija Malo gor, malo dol).

V primeru slabega vremena bo predstava v restavraciji hotela Jeruzalem. Vstopnina je 1 eur, za otroke je vstop brezplačen. Vstopnice lahko kupite v TIC-u Ljutomer in eno uro pred prireditvijo na prizorišču. S kuponom, ki ga najdete v 5. številki Prleških cejtng, imate pri vstopu 50% popust.

Pokrovitelji večera stand up predstave so ZEIA d.o.o., Cornus d.o.o. in VEBIS hiše.

Kot pijačo dobrodošlice dobite Renski Rizling KeSnI ali PriMuS iz kleti VINOrejaKAUČIČ.

Ana Marija Mitić, stand up komičarka

Ana Marija Mitić je prepoznaven obraz programa televizije Slovenija. Komičarka, improvizatorka, pianistka, lutkarka in študentka medicine. Nedavno je odkrila tudi čare stand up komedije in očarala.

Zase pravi, da je samozadostna in sama sebi »ful žur«. Rojena v Sloveniji, njen oče prihaja iz Niša, mama je Slovenka: »Visoka, vitka, svetlolasa, z odločnim nosom - skratka, vrgla sem se po očetu,« pravi Ana Marija. Hkrati je obiskovala srednjo glasbeno šolo (je pianistka in teoretičarka) in po srednji šoli vpisala študij medicine.

Že v srednji šoli se je začela ukvarjati z improvizacijo in kasneje pričela sodelovati tudi v KUDu Franceta Prešerna, od koder jo je pot popeljala na TV Slovenijo, kjer je delovala v oddajah Štafeta mladosti in NLPt. Na odrih KUDa jo lahko gledamo v tragikomediji Vsi moji moški, lani pa smo jo lahko gledali kot povezovalko improspektakla Improvizija.

Ana Marija je bila že kot otrok polna optimizma in veselja - a kaj hitro je kruto življenje pokazalo zobe in sedaj z veseljem deli svoje tragikomične pripetljaje z naključnimi mimoidočimi. Simpatična rjavolaska trenutno išče moža, ki naj bo lep, pameten in bogat. Rada ima poezijo in pse, v prostem času pa se prepušča predvsem gurmanskim doživetjem. Ana Marija ne izdaja svojih let in obvlada bočno parkiranje.

Več o stand up sceni, si lahko preberete na spletni strani www.standupsi.com

Oglejte si tudi fotoreportažo iz prvega stand up večera z Martino Ipša.


Več v Družabno