Voznik na Moti trčil v peško, v Ljutomeru padel mopedist

Zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča je trčil v peško, ki je hodila po nepravilni strani, v Ljutomeru pa je zaradi neprilagojene hitrosti padel mopedist

Prlekija-on.net, sreda, 13. junij 2018 ob 06:48
Reševalci, policisti in gasilci so na Moti posredovali ob torkovem najhujšem nalivu

Reševalci, policisti in gasilci so na Moti posredovali ob torkovem najhujšem nalivu

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč v katerih so se tri osebe lahko telesno poškodovale, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, pridržali eno osebo ter dva primera povoženja divjadi.

V Gornji Radgoni je zaradi prekratke varnostne razdalje prišlo do trčenja dveh osebnih avtomobilov. V nesreči se je sopotnik lahko telesno poškodoval. V Ljutomeru je zaradi neprilagojene hitrosti padel mopedist in se pri tem lahko telesno poškodoval. Na Moti je voznik osebnega avtomobila, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčil v peško, ki je hodila po nepravilni strani. Pri trčenju se je peška lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini drv, tri poškodovanja tuje stvari, nasilje v družini, goljufijo ter ponarejanje listin.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Moški, ki je v gostinskem lokalu razgrajal in se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti je bil pridržan na Policijski postaji v Murski Soboti.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika