Ob treh zjutraj zaskrbljena iskala vnuka

Policisti so na kraju ugotovili, da je od doma odšel njen vnuk, kar je gospo skrbelo in ga je odšla iskat

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. junij 2018 ob 19:42
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ssoboto, 16. junija, ob 02:30 uri so bili obveščeni, da ženska v Ormožu rabi pomoč. Na kraju so ugotovili, da je od doma odšel njen vnuk, kar je gospo skrbelo in ga je odšla iskat. Ob prihodu policistov se je vnuk že vrnil. Zadevo so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 12:55 uri so v okolici Ormoža opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije, do katere je prišlo zaradi nepravilnega srečevanja udeležencev. Obema voznikoma sta bila izdana plačilna naloga.

Ob 21:42 uri so v cestnem prometu kontrolirali voznika, kateri je kršil cestno prometne predpise in sicer prekoračitev hitrosti v naselju. V postopku mu je bil odrejen tudi preizkus alkoholiziranosti, kateri je pokazal 0.81 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bilo na kraju začasno odvzeto vozniško dovoljenje ter prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper kršitelja bo na Okrajno sodišče napisan obdolžilni predlog.

V nedeljo, 17. junija, ob 10:10 uri so na lokalni cesti v Šalovcih obravnavali dogodek, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v lisico. Ob 16:46 uri so na lokalni cesti v Lahoncih obravnavali dogodek, kjer je voznica osebnega avtomobila trčila v srno.



Več v Črna kronika