Mariborčani slavili v Veržeju

Tekma NK Tehnostroj Veržej - NK Maribor v Veržeju

Dejan Razlag, torek, 10. avgust 2010 ob 20:405
Tekma NK Tehnostroj Veržej - NK Maribor

Tekma NK Tehnostroj Veržej - NK Maribor

V torek, 10. avgusta, je ekipa NK Tehnostroj Veržej na pripravljalni tekmi gostila ekipo NK Maribor, ki še je letos edina od slovenskih ekip, ki nastopa v Evropi. Na tekmi je prva povedla ekipa Veržeja z bele točke, le nekaj minut za tem so Mariborčani izenačili, prav tako z bele točke. Do konca prvega polčasa je Maribor zabil še dva gola in tako dobil prvi polčas s 3:1.

V prvem polčasu je Maribor nastopil s prvo enajsterico, tudi z zvezdnikom Marcosom Tavaresom, kot kapetanom. Trener Maribora Darko Milanič je ob polčasu zamenjal večino igralcev, a je Maribor vseeno pokazal svojo premoč in do konca tekme zabil še tri gole. Tekma se je tako končala z rezultatom 6:1 v prid Maribora. Na stadionu v Veržeju se je zbralo okrog 500 gledalcev.

Ekipa Maribora se bo v četrtek, 19. avgusta pomerila z ekipo US Palermo v gosteh za teden dni pa še doma, za vstop v ligo Europa.

Strelci: 1:0 Lenič (17, 11m), 1:1 Tavares (21, 11m), 1:2 Tavares (24), 1:3 Volaš (32), 1:4 Cvijanović (69), 1:5 Cvijanović (74), 1:6 Berić (89)

NK MARIBOR - Prvi polčas: Pridigar, Mertelj, Rajčević, Anđelkovič, Viler, Pavličić (od 12. Jelić), Dodlek, Cvijanović, Mezga, Tavares, Volaš.
Drugi polčas: Radan, Mertelj, Rola, Krajnc, Rešek, Cvijanović, Dodlek, Spahić, Jelić, Bunderla, Berić


Več v Šport