Malčki so se zabavali na otroškem dnevu v Mahovcih

V Mahovcih so za male in nekoliko večje otroke pripravili dve otroški igrali in sicer, gasilka in fusbal na štangi

Prlekija-on.net, sreda, 4. julij 2018 ob 07:42
Otroški dan v Mahovcih

Otroški dan v Mahovcih

Športno-turistično društvo Mahovci, ki je nekakšen nosilec družabnega življenja v domači vasi v Apaški dolini, je tudi letos pripravilo tradicionalni otroški dan. Na športnem centru v Mahovcih so za male in nekoliko večje otroke pripravili dve otroški igrali in sicer, gasilka in fusbal na štangi. Prav tako so organizirali dejavnosti za otroke, in sicer tekmo med dvema vodnima balonama, katera je bila najbolj priljubljena med otroci, ki so prišli iz širšega območja Apaške doline. Na koncu so trije najboljši udeleženci (1. Tjaša Horvat, 2. Anej Dresler, 3. Rene Leopold) dobili priznanje za dosežena mesta in pa majhne praktične nagrade.

"Vsi otroci so se lahko posladkali tudi s sladoledom. V poznih popoldanskih urah pa smo za otroke pripravili še sladkanje s palačinkami, torto in kinder jajčkami. Zvečer so otroci odšli domov vidno utrujeni in pa nadvse zadovoljni z dogajanjem na športnem centru. Zato otroci že danes povabite svoje starše na ponovno srečanje prihodnje leto ob istem času na istem prostoru", je povedala ena izmed organizatoric otroškega dneva v Mahovcih, Andreja Fluher.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno