Na delavko padli železni profili, odpeljal jo je helikopter

Med transportom se je voziček prevrnil, kar je imelo za posledico, da so profili padli na delavko, ki je pri tem utrpela hudo telesno poškodbo

Prlekija-on.net, sobota, 7. julij 2018 ob 11:47
S helikopterjem so jo prepeljali v UKC Maribor

S helikopterjem so jo prepeljali v UKC Maribor

V petek, 6. julija, okoli 8. ure je v enem izmed ljutomerskih podjetij med prevozom kovinskih profilov na transportnem vozičku prišlo do delovne nesreče. Med transportom se je voziček prevrnil, kar je imelo za posledico, da so profili padli na delavko, ki je pri tem utrpela hudo telesno poškodbo.

Po naših neuradnih podatkih se je na delavko prevrnil voziček s težo okoli 500 kilogramov, ki so ga nato delavci z nje morali umakniti z viličarjem. Pri tem ji je zlomilo roko, ker pa ji je voziček padel na telo, so jo nemudoma s helikopterjem prepeljali v UKC Maribor, kjer so naredili nadaljnje preiskave.

Posadka s helikopterjem Letalske policijske enote je v spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor pristala na hipodromu v Ljutomeru, od koder so poškodovano osebo prepeljali v UKC Maribor.

Gasilci PGD Ljutomer so varovali helikopterski pristanek in pomagali pri prenosu osebe.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika