Na javni prireditvi zasegli ročno zvite cigarete »z rastlinskimi delci zeleno rjave barve«

Policisti so na javni prireditvi štirim zasegli ročno zvite cigarete, po analizi bodo zoper kršitelje izvedli ustrezni ukrep

Prlekija-on.net, ponedeljek, 9. julij 2018 ob 10:28
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V torek, 3. julija, so ob 06.05 uri bili obveščeni o zaparkiranem dovozu do ustanove. Patrulja je na kraju kršitelju izdala plačilni nalog.

Ob 7:48 uri bili obveščeni o nesreči pri delu v enem od ormoških podjetij. Na kraju je bila tudi ekipa NMP iz ZD Ormož, katera je poškodovano osebo odpeljala v SB Ptuj. Opravljen je bil ogled kraja, sledi poročilo na pristojno ODT na Ptuju.

V petek, 6. julija, ob 15:49 uri so bili obveščeni o beračenju pri eni od ormoških trgovin. Tujcu je bila izrečena globa zaradi kršitve določb člena 17/1 ZJRM-1.

V soboto, 7. julija, ob 9:00 uri so bili obveščeni o družinskem prepiru. Zadevo so zaključili z uradnim zaznamkom. Ob 16:15 uri so policisti na javni prireditvi občanu zasegli rastlinske delce zeleno rjave barve in ročno zvit cigaret. Zaseženi predmeti bodo poslani v analizo in po prejeti analizi bodo zoper kršitelja izvedli ustrezen ukrep.

Ob 16:33 uri so bili obveščeni o poškodovanju žlebov na objektu v Pavlovskem Vrhu. Zadevo bodo zaključili z uradnim zaznamkom. Ob 20:25 uri so na javni prireditvi ponovno zasegli osebi ročno zvit cigaret z rastlinskimi delci. Po prejeti analizi bodo zoper kršitelja izvedli ustrezen ukrep.

Ob 23:00 in 23:20 uri so policisti na javni prireditvi zasegli ročno zvita cigareta z rastlinskimi delci. Po analizi bodo zoper kršitelja izvedli ustrezni ukrep.

V nedeljo, 8. julija, ob 03:40 uri so bili obveščeni o ilegalnem prehodu državne meje. Prijetih je bilo petnajst ilegalnih prebežnikov. Po končanem postopku so bili tujci vrnjeni hrvaškim varnostnim organom. Ob 19.23 uri so bili obveščeni o kaznivem dejanju Grožnje. Sprejet je bil predlog za pregon. Sledi kazenska ovadba.

Ob 23.01 uri so v naselju Sodinci opravili ogled kraja prometne nesreče z udeležbo divjadi. Izdano je bilo obvestilo o odstopu.

Ob rednem delu bodo policisti opravljali nadzor prometa s poudarkom predvsem na vožnji pod vplivom alkohola in prekoračitvami hitrosti.



Več v Črna kronika