Kriminalisti in policisti opravili hišne preiskave zaradi prepovedane droge v Ljutomeru

Preiskave so izvedli na območju štirih Policijskih uprav, Murska Sobota, Maribor, Celje in Ljubljana

Prlekija-on.net, torek, 10. julij 2018 ob 11:56
Kriminalisti v Ljutomeru

Kriminalisti v Ljutomeru

Kriminalisti in policisti Policijske uprave Murska Sobota v sodelovanju s Policijsko upravo Maribor, Celje in Ljubljana v torek, 10. julija, izvajajo hišne preiskave zaradi suma storitve kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po I. in III. odstavku 186. člena KZ-1B, katerih storitev je osumljenih več oseb iz omenjenih območij.

Kriminaliste in policiste smo danes zjutraj sicer opazili pri avtobusni postaji v Ljutomeru. Ali je pri tem šlo za dotične preiskave na policiji ne komentirajo, neuradno pa smo izvedeli, da je predmet preiskave bil bližnji bar.

Več informacij bo znanih po končanih aktivnostih v naslednjih dneh, po neuradnih informacijah pa naj bi šlo za razbitje kriminalno-hudodelske združbe, ki je trgovala s prepovedano drogo, tudi heroinom in kokainom.Galerija


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

S helikopterjem Slovenske vojske so ga prepeljali v UKC Maribor

Med delom v gozdu se je smrtno ponesrečil

četrtek, 13. december 2018 ob 11:31