Pred koncertom še turnir v nogometu na milnici

V soboto, 21. julija, bo na Letnem kopališču Ljutomer potekala Lotmerška poletna noč

Prlekija-on.net, torek, 17. julij 2018 ob 12:15
Nogomet na milnici

Nogomet na milnici

V Ljutomeru bo v soboto, 21. julija, na Letnem kopališču potekala Lotmerška poletna noč. Nastopila bo skupina Prljavo kazalište, ki slavi 40 let svojega delovanja. Še prej, že od 14. ure naprej, pa bo na prizorišču potekal turnir v nogometu na milnici, ki ga prirejata Športna zveza Ljutomer in ŠIC bar Cafe.

Ekipo sestavljajo trije igralci + rezerva, prijavnina za ekipo pa znaša 20 evrov. V to ceno je vključena pijača + hot dog za vsakega tekmovalca in brezplačen vstop na kopališče. Tekmovalni sistem in čas posamezne tekme bo odvisen od števila prijavljenih ekip.

Ekipa za zmago prejme tri točke, za neodločen rezultat eno točko, za poraz pa nič točk. Končni vrstni red se določi glede na (našteto po prednostnem vrstnem redu): število osvojenih točk, medsebojno srečanje, boljša gol razlika v medsebojnem srečanju, višje število doseženih zadetkov v medsebojnem srečanju, boljša gol razlika na celotnem turnirju, višje število doseženih zadetkov na celotnem turnirju, žreb.

Prijave ekip se zbirajo na elektronski naslov: info@szljutomer.si ali na tel. št.: 040 653 431 (Aleš). Za prijavo ekipe je potrebno povedati ime ekipe in imena ter priimke vseh tekmovalcev. Prijave se zbirajo do pričetka turnirja. Igra se na lastno odgovornost.

Najboljše tri ekipe prejmejo pokale in praktične nagrade.



Več v Šport