Tatvina denarnice in goljufija pri nakupu sadja v eni od ormoških trgovin

Policisti so bili obveščeni o tatvini denarnice z vsebino in o goljufiji pri nakupu sadja v eni od ormoških trgovin

Prlekija-on.net, četrtek, 19. julij 2018 ob 09:21
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 13. julija, ob 9. uri so od oškodovanke sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja zalezovanja. Ob 21:14 uri so policisti imeli v postopku voznika neregistriranega osebnega avtomobila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Preizkus je pokazal 0,77 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zoper voznika, ki mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, bodo na Okrajno sodišče podali obdolžilni predlog.

V soboto, 14. julija, ob 9:57 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije, trčenje v srno, na lokalni cesti Cvetkovci - Podgorci. Srna je s kraja pobegnila. Ob 15:50 uri so bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije s pobegom, na lokalni cesti v naselju Sejanci. Udeleženi sta bili dve vozili. Ekipa NMP iz ZD Ormož je dva poškodovanca odpeljala v SB JP Ptuj, kjer je bilo ugotovljeno, da sta utrpela lahke telesne poškodbe. Zoper povzročitelja sledi prekrškovni postopek, zbirajo pa tudi obvestila v zvezi suma kaznivega dejanja zapustitve poškodovanega v prometni nesreči.

Ob 23:15 uri so bili obveščeni, o prometni nesreči I. kategorije, kjer je voznik z vozilom trčil v srno na relaciji Spodnji Ključarovci - Runeč. Za divjad je poskrbela pristojna služba.

V nedeljo, 15. julija, ob 9. uri so na PP opravili zaslišanje vabljene osumljenke kaznivega dejanja. Ob 16:46 uri so bili obveščeni o ugrizu psa v ormoškem parku. Vodniku je bil izdan/vročen plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali.

V ponedeljek, 16. julija, ob 09.10 uri so bili obveščeni o izruvanem prometnem znaku v Podgorcih. O dogodku so obvestili pristojnega upravljavca ceste.

V torek, 17. julija, ob 14:50 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v naselju Vičanci. Udeleženi sta bili dve vozili. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda kraja prometne nesreče. Ob 21:26 uri so bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo divjadi v Sejancih. Ker sta voznik in vozilo izpolnjevala pogoje za udeležbo v prometu je patrulja odstopila od ogleda.

V sredo, 19. julija, ob 12:42 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na lokalni cesti izven naselja Hajndl. Udeleženi sta bili dve vozili. Ob 14:57 uri so bili obveščeni o tatvini denarnice z vsebino v eni od ormoških trgovin.

Ob 17:51 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije - trčenje v srno, na lokalni cesti izven naselja Obrež. Ob 17:59 uri so bili obveščeni o goljufiji pri nakupu sadja v eni od ormoških trgovin. Ob 00:20 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije - trčenje v srno, na regionalni cesti v naselju Pavlovci.

Ob rednem delu bodo policisti opravljali nadzor prometa s poudarkom na vožnji pod vplivom alkohola in kontroli hitrosti.



Več v Črna kronika