V šahovskem dvoboju so se pomerili starejši Mariborčani in Ljutomerčani

Šahovski dvoboj med Domom Danice Vogrinec Maribor in DSO Ljutomer

Prlekija-on.net, četrtek, 26. julij 2018 ob 16:10
Šahovski dvoboj v DSO Ljutomer

Šahovski dvoboj v DSO Ljutomer

V sredo, 25. julija, je DSO Ljutomer organiziral zanimiv šahovski dvoboj med »reprezentancama« dveh domov starejših občanov, in sicer Doma Danice Vogrinec Maribor in Doma starejših občanov Ljutomer. Obe »reprezentanci« sta pokazali veliko mero borbenosti, končni rezultat po dveh kolih je bil 4:4.

Za mariborsko ekipo so igrali Jožef Bogatič, Branislav Oder, Srečko Šnofl in Milan Ker, za domačine pa so nastopili Milan Čuk, Alojz Mlinar, Miroslav Borovnica in Janez Ivanjšič (nadomestni igralec Ignac Voršič). Za strokovno vodenje tekmovanja je poskrbel član šahovske sekcije TVD Partizan Ljutomer Janko Brunčič.

Vsem tekmovalcem je direktor DSO Ljutomer mag. Tomislav Nemec čestital za dobro igro in podelil priznanja, socialna delavka doma Nataša Šumak pa jim je izročila še priložnostna darila. Tudi na ta način si v DSO Ljutomer prizadevajo, da se poleg telesne spodbuja tudi mentalna aktivnost stanovalcev, kar je še posebej priporočljivo v zrelejšem življenjskem obdobju.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport