Prijavila, da ji mož grozi na dvorišču z vilami

Policisti so bili napoteni v okolico Ormoža, kjer je občanka prijavila, da je mož nasilen ter jo napada, prav tako bi ji naj grozil na dvorišču z vilami

Prlekija-on.net, sreda, 1. avgust 2018 ob 19:23
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 31. julija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 07.00 uri so prijeli tri tujce (2 državljana Indije in 1 državljana Bangladeša), ki so pred tem ilegalno vstopili v Slovenijo. Po postopku bodo vrnjeni na Hrvaško.

Ob 10:25 uri so zaradi prehitre vožnje in vožnje pod vplivom alkohola, na glavni cesti v naselju Grabe, tujcu državljanu Hrvaške, začasno odvzeli vozniško dovoljenje, izdali plačilni nalog in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Ob 10:25 uri je imetnik prijavil izgubo črnega službenega mobilnega telefona nekje na območju mesta Ormož. Ob 15:29 uri so bili obveščeni o poškodovanju instalacije na stropu železniškega podvoza v Osluševcih. Po ogledu dejanskega stanja so obvestili pristojne službe.

Ob 18.30 uri so bili policisti napoteni v okolico Ormoža, kjer je občanka prijavila, da je mož nasilen ter jo napada, prav tako bi ji naj grozil na dvorišču z vilami. Na kraju so policisti ugotovili, da se partnerja ločujeta ter da ni bilo ugotovljene kršitve s strani moža. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in po zaključeni obravnavi sledi ustrezen ukrep.

V mesecu avgust poteka poostren nadzor cestnega prometa, s poudarkom na kontroli enoslednih motornih vozil. Ob rednem delu bodo policisti opravljali nadzor prometa s poudarkom na vožnji pod vplivom alkohola in hitrosti. 



Več v Črna kronika