Nogometni turnir zaključili z gasilsko veselico

Na turnirju so bile najboljše ekipe ŠIC Bar, Lordi Ivanjkovci in Veterani KMN Tomaž, nato pa so se vsi poveselili še na gasilski veselici z ansamblom Jureta Zajca

Ivan Trunk, četrtek, 2. avgust 2018 ob 19:16
Gasilska veselica PGD Ključarovci pri Ormožu

Gasilska veselica PGD Ključarovci pri Ormožu

V soboto, 28. julija, je PGD Ključarovci pri Ormožu organiziralo 16. nogometni turnir in gasilsko veselico z ansamblom Jureta Zajca. Ti dve prireditvi sta že postali tradicionalni za ključarovske gasilce in se vsako leto dogajata zadnjo soboto v juliju.

Nogometni turnir v malem nogometu na travi so odigrali na igrišču pri gasilskem domu. Na nogometni turnir se je prijavilo 16 ekip: ŠIC Bar, PGD Ključarovci, JNA, Lokomotiva Ptuj, Klub Prekrasnih, Svedri, Lordi, Dioniz Bar, Poštarji, Veterani KMN Tomaž, Kmetija Meško, Lordi Junior, ŠD Pušenci, PGD Loperšice, Bar Trsek in Malinovci.

Ekipe so bile razdeljene v štiri skupine in so se borile za uvrstitev v četrt finale, tu je bilo odigranih 18 tekem. Potem je bilo odigranih še 10 tekem za najboljša mesta in osvojitev pokalov in prehodnega pokala. Najboljše tri ekipe letošnjega turnirja so: 1. ŠIC Bar, 2. Lordi Ivanjkovci in 3. Veterani KMN Tomaž.

Velika gasilska veselica je bila v prireditvenem šotoru pri gasilskem domu. Na tej prireditvi je ansambel Jureta Zajca prvič nastopil v Prlekiji in je goste zabaval pozno v noč. Jure Zajc je vnuk dobrega muzikanta na žalost že pokojnega Nika Zajca, ki je tudi veliko igral v Prlekiji.

Za hladno pijačo, dobro jedačo in za bogat srečelov so poskrbeli ključarovski gasilci.



Več v Družabno