Policisti sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja izsiljevanja in poslovne goljufije

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, sledi kazenska ovadba na pristojno Okrožno sodišče

Prlekija-on.net, petek, 3. avgust 2018 ob 09:50
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V sredo, 1. avgusta, ob 8.15 so na mejnem prehodu Središče ob Dravi hrvaškim varnostnim organom izročili 4 tujce, katere so v preteklih dneh prijeli pri ilegalnem vstopu v našo državo.

Ob 11.46 so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom v kraju Dobrava. Neznani voznik je pri srečevanju oplazil vozilo prijavitelja, državljana Poljske in s kraja odpeljal. Policisti nadaljujejo z iskanjem neznanega vozila in voznika.

Ob 2:50 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na glavni cesti izven naselja Osluševci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

V četrtek, 2. avgusta, ob 12.00 uri so sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja izsiljevanja in poslovne goljufije. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, sledi kazenska ovadba na pristojno Okrožno sodišče.

Ob 17.50 so bili obveščeni o poškodovanem parkiranem osebnem avtomobilu v Svetem Tomažu. Opravljen je bil ogled, ko bo izsleden neznani voznik, kateri je trčil v parkirano vozilo, bodo zoper le tega ustrezno ukrepali.



Več v Črna kronika