Zaradi prerivanja pripravljalna tekma v Gornji Radgoni prekinjena

Pripravljala tekma med ŠNK Radgona in NK Križevci, je imela neslaven konec

Prlekija-on.net, ponedeljek, 6. avgust 2018 ob 11:08
ŠNK Radgona - NK Križevci

ŠNK Radgona - NK Križevci

Nedeljska pripravljala tekma med nogometaši tretjeligaša ŠNK Radgona in člana nove Pomurske nogometne lige, NK Križevci, je na stadionu TŠC Trate v Gornji Radgoni imela neslaven konec. Ljubitelji nogometa so v 1. polčasu videli obojestransko solidno predstavo, edini zadetek pa je že na začetku za domače, po lepi akciji Alena Klobasa in Aleksandra Nedižavca, dosegel Mitja Divjak. Takrat sicer nihče ni pričakoval, da se bo tekma končala s tem edinim zadetkom. Že do konca prvega polčasa bi lahko padel še kakšen zadetek, a se napadalci niso izkazali.

Tudi v nadaljevanju je bila tekma borbena in "na nož", saj je sodnica Tjaša Misja, predvsem zaradi ostrejših prekrškov, morala piskati številne prekrške ter pokazati kar nekaj rumenih kartonov, predvsem gostujočim igralcem. Ostrejši prekršek je storil en izmed igralcev Križevcev tudi v 65. minuti in ko so se Radgončani pripravljali za izvedbo, je izven igrišča prišlo do manjšega prerivanja. Pritekli so tudi nekateri posamezniki z igrišča, tako da je postalo še bolj vroče... Ko se je situacija kar hitro umirila je trener gostov od igralcev zahteval, da zapustijo igrišče. Večina nogometašev je sicer želela nadaljevati dvoboj, a je obveljala trenerjeva in se je dvoboj predčasno in neslavno končal...



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport