V Ljutomeru neznanec namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil

Na avtocestnem počivališču pa je bilo prijetih 10 tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v R. Slovenijo

Prlekija-on.net, sreda, 8. avgust 2018 ob 18:07
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana, druga se je končala samo z materialno škodo. Obravnavane so bile še tri poškodbe vozila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in tri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je v Ljutomeru neznanec namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil. Soboški policisti so obravnavali kaznivo dejanje goljufije.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na avtocestnem počivališču je bilo prijetih 10 tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v R. Slovenijo. Prav tako je bil prijet tujec, kateri jim je pri tem pomagal.

Do 12. 8. 2018 poteka vseevropska akcija nadzora hitrosti - »SPEED«. V tem času bodo policisti poostreno preverjali hitrost vožnje voznikov motornih vozil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.
Morda vas zanima tudi


Komentarji


Več v Črna kronika

Požar v Radoslavcih

V Radoslavcih zagorelo vejevje

nedelja, 24. marec 2019 ob 07:55
Požar vozila, foto: PGD Gornja Radgona

Na avtocesti zgorelo osebno vozilo

sobota, 23. marec 2019 ob 16:05