V Ljutomeru neznanec namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil

Na avtocestnem počivališču pa je bilo prijetih 10 tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v R. Slovenijo

Prlekija-on.net, sreda, 8. avgust 2018 ob 18:07
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana, druga se je končala samo z materialno škodo. Obravnavane so bile še tri poškodbe vozila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in tri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je v Ljutomeru neznanec namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil. Soboški policisti so obravnavali kaznivo dejanje goljufije.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na avtocestnem počivališču je bilo prijetih 10 tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v R. Slovenijo. Prav tako je bil prijet tujec, kateri jim je pri tem pomagal.

Do 12. 8. 2018 poteka vseevropska akcija nadzora hitrosti - »SPEED«. V tem času bodo policisti poostreno preverjali hitrost vožnje voznikov motornih vozil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

S helikopterjem Slovenske vojske so ga prepeljali v UKC Maribor

Med delom v gozdu se je smrtno ponesrečil

četrtek, 13. december 2018 ob 11:31