Z mejnega prehoda v zapor prepeljali iskanega državljana

Za slovenskim državljanom je bila razpisana tiralica

Prlekija-on.net, četrtek, 9. avgust 2018 ob 19:03
Mejni prehod Središče ob Dravi

Mejni prehod Središče ob Dravi

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 6. avgusta, ob 11:08 uri so z mejnega prehoda Središče ob Dravi v mariborske zapore opravili prevoz iskanega slovenskega državljana, za katerega je bila razpisana tiralica.

Ob 14:21 uri so na podlagi ustnega zaprosila odgovorne osebe, opravili asistenco zdravstvenemu osebju v eni od ormoški zdravstvenih ustanov.

V torek, 7. avgusta, ob 21.23 so izven naselja Mihovci pri Veliki Nedelji na glavni cesti obravnavali dogodek, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno. Po ugotovljenih pogojih za udeležbo v prometu so od ogleda odstopili.

V sredo, 8. avgusta, ob 20:38 uri je bil v naselju Miklavž pri Ormožu zaustavljen voznik mopeda, kateri je imel 0.58 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Prepovedana mu je bila nadaljna vožnja in izdan plačilni nalog.

Ob 04:44 uri so v Podgorcih obravnavali prometni dogodek, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno.

Do konca meseca poteka poostren nadzor cestnega prometa s poudarkom na nadzoru enoslednih motornih vozil, ob rednem delu pa bodo policisti opravljali nadzor prometa s poudarkom na vožnji pod vplivom alkohola in kontroli hitrosti.



Več v Črna kronika