3x3 GEZA PUB Beltinci ustanavljajo tudi žensko ekipo

Vse ljubiteljice košarkarske žoge pozivajo, da se jim oglasijo

Prlekija-on.net, petek, 10. avgust 2018 ob 13:25
Vse ljubiteljice košarkarske žoge pozivajo, da se jim oglasijo

Vse ljubiteljice košarkarske žoge pozivajo, da se jim oglasijo

V prekmurskem interesnem timu uličnih košarkarjev, ki nastopa na mednarodnih turnirjih FIBA 3x3 pod imenom 3x3 GEZA PUB Beltinci, so se odločili narediti korak naprej v smislu aktivnosti v Prekmurju tega vse bolj priljubljenega športa, ki je za leto 2020 uvrščen tudi med tekmovalne panoge na poletnih olimpijskih igrah v Tokiju.

Ulični košarkarji se odpravljajo na turnejo po Madžarski, kjer so v pretekli sezoni že zmagali na enem izmed turnirjev in se uvrstili na finalni turnir v Budimpešto. Tokrat so se odločili pod svojim imenom 3x3 GEZA PUB Beltinci ustanoviti žensko selekcijo, katera bi skupaj odpotovala na naslednji turnir ulične košarke na Madžarskem in se pomerila v ženski konkurenci. Zato se obračajo na vse ljubiteljice košarke, ki so dopolnile vsaj 18 let, da se javijo v sporočilu preko uradne Facebook strani 3x3 GEZA PUB Beltinci.

Kot pravijo prekmurski ulični košarkarji so se osebno že obrnili na nekaj interesnih in predvsem veteranskih ekip ženske košarke, iz vrst katerih pričakujejo največ interesa. Dodajmo, da je ulična košarka najbolj priljubljen šport predvsem med generacijo, ki je že zaključila aktivno igranje dvoranske košarke 5 na 5.

Zato ljubiteljice košarkarske žoge ne oklevajte, oglasite se v sporočilu preko Facebook strani 3x3 GEZA PUB Beltinci in poleg tega, da ste najlepše, postanite tudi najboljše!



Več v Šport