Občana napadel srnjak in ga poškodoval

O dogodku je bil obveščen lovski inšpektor

Prlekija-on.net, petek, 17. avgust 2018 ob 12:03
Srnjad

Srnjad

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 18. avgusta, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 7:41 uri so bili obveščeni o tatvini senčnika s terase gostinskega lokala v Savcih. Sledi zbiranje obvestil. Ob 9:45 uri so bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije na lokalni cesti v naselju Kog. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 11:51 uri so bili obveščeni o poškodovanju vozila na parkirišču pri ormoškem gradu. Ob 15:01 uri je občan na PP prijavil sosedski spor v Loperšicah.

Ob 18.55 uri so bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Lešnica. Povzročitelju prometne nesreč je bil izdan plačilni nalog.

Ob 20.23 uri so v naselju Kajžar obravnavali dogodek in sicer je občana napadel srnjak in ga poškodoval. O dogodku je bil obveščen lovski inšpektor.

Ob 22.08 uri so bili obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami v Središču ob Dravi. Po opravljenem ogledu bo povzročitelju izdan plačilni nalog.

v soboto dne 18. 8. 2018 bodo policisti v dnevnem času na postajnem območju opravljali meritve hitrosti z mobilnim radarjem,
do 31. 8. 2018 pa poteka poostren nadzor cestnega prometa s poudarkom na enoslednih motornih vozilih.



Več v Črna kronika