Dvema voznikoma zaradi alkoholiziranosti odvzeli vozniški dovoljenji

Enemu je alkotest pokazal 0,46 mg/l alkohola, drugemu pa 0,34 mg/l alkohola v izdihanem zraku

Prlekija-on.net, torek, 21. avgust 2018 ob 15:30
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 17. avgusta, ob 17:38 uri so v Obrežu obravnavali tatvino moškega kolesa znamke KTM, tip Fun line 46, črno oranžne barve, katere storitve je osumljen neznani storilec. Kolo je bilo odtujeno med 9 in 16.8.2018 iz zasebne posesti. Policisti naprošajo vse, da o morebitnih informacijah glede okoliščin tatvine obvestijo policijsko postajo Ormož.

V soboto, 18. avgusta, ob 12.25 uri so obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu OMW v Ormožu. Sledi zbiranje obvestil za znanim storilcem ter kazenska ovadba. Ob 15.08 uri so v naselju Cvetkovci obravnavali delovno nesrečo. Ko bodo zbrana vsa obvestila sledi poročilo na ODT.

Ob 17.08 uri so v Žerovincih obravnavali prometno nesrečo II. Kategorije, povzročitelju je bila izdana globa. Ob 20.18 so v Strjancih obravnavali dogodek, kjer je voznica osebnega vozila trčila v srno. Po ugotovljenih pogojih za udeležbo v prometu so od ogleda odstopili.

Ob 20.47 uri so na zaprosilo zdravstvenega osebja Psihiatrične bolnišnice Ptuj odšli v pomoč pri hospitalizaciji duševnega bolnika, saj so pričakovali da bo do njih nasilen. Asistenca s strani policije ni bila potrebna, ker so zdravstveni delavci bolnika hospitalizirali pred prihodom policistov, bolnik pa ni bil nasilen.

V nedeljo, 19. avgusta, ob 19.45 uri so obravnavali ugriz psa. O tem je bil obveščen VURS. Ob 00:46 uri je bilo v Obrežu vozniku osebnega vozila odvzeto vozniško dovoljenje, ker je rezultat alkoholiziranosti ob kontroli v cestnem prometu, pokazal 0,46 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ob 06:00 uri je bilo v Trgovišču na glavni cesti vozniku osebnega vozila odvzeto vozniško dovoljenje, ker je rezultat alkoholiziranosti ob kontroli v cestnem prometu, pokazal 0,34 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Izdana mu je bila globa.



Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25