Trčila traktor in osebno vozilo

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je eden od udeležencev v nesreči vozil vozilo brez ustrezne kategorije, zato mu je bilo vozilo zaseženo

Prlekija-on.net, četrtek, 23. avgust 2018 ob 18:44
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 20. avgusta, ob 21.17 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na glavni cesti izven naselja Središče ob Dravi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

V torek, 21. avgusta, ob 06.45 so bili obveščeni o razlitju hidravličnega olja iz delovnega stroja v Ormožu. Kraj je bil zavarovan in s strani gasilcev PGD Ormož zadeva sanirana, nadalje so bile obveščene pristojne službe za odvoz.

Ob 07.44 so bili obveščeni o neupravičenem odvzemu vode iz potoka na območju Žerovincev. Patrulja je pregledala okolico, vendar storilca še ni izsledila. Ob 13.15 so bili obveščeni o poškodbi Telekomovega kabla, do katerega je prišlo pri vožnji gozdarskega tovornega vozila. Opravljen je bil ogled kraja in obveščen vzdrževalec, zadeva pa zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 15.37 so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije med voznikom kmetijskega traktorja in voznikom avtomobila. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je eden od udeležencev v nesreči vozil vozilo brez ustrezne kategorije, zato mu je bilo vozilo zaseženo. Zoper povzročitelja bodo napisali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče.

V sredo, 22. avgusta, ob 09.30 uri so na PP sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Goljufije. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo. Ob 19.00 so v Vodrancih obravnavali prometno nesrečo s udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju odstopila od ogleda.



Več v Črna kronika