Karate klub Ljutomer vpisuje nove člane in članice ter ustanavlja novo vadbeno skupino

Vadba, ki bo vsebovala aerobne in anaerobne vaje, elemente karateja in različne tehnike sproščanja, je primerna za odrasle - tako za tiste mlajše, kot tudi za starejše

Prlekija-on.net, ponedeljek, 27. avgust 2018 ob 15:13
Karate klub Ljutomer vpisuje nove člane in članice

Karate klub Ljutomer vpisuje nove člane in članice

V Karate klubu Ljutomer s prihajajočo sezono ustanavljajo povsem novo vadbeno skupino, s katero želijo pripomoči k splošnemu boljšemu počutju udeležencev in k aktivnemu staranju posameznikov. Kot je že znano, telesna vadba pozitivno vpliva tako na fizično, kot tudi duševno zdravje človeka, kar pa je še posebej pomembno v odrasli dobi, ko želimo svoje zdravje in kvaliteto življenja ohraniti čim dlje.

Vadba, ki bo vsebovala aerobne in anaerobne vaje, elemente karateja in različne tehnike sproščanja, je primerna za odrasle - tako za tiste mlajše, kot tudi za starejše. Če želite narediti nekaj dobrega za svoje telo in dušo ter že danes poskrbeti za zdravo starost, pridite in preizkusite.

Prijave zbirajo na e-mail naslovu prijava.karate@gmail.com, od septembra naprej pa tudi na treningih v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru ob ponedeljkih, sredah in petkih od 16. do 18. ure.

Z veseljem vam bodo odgovorili tudi na vaša dodatna vprašanja.

Vpis novih članov in članic

Prav tako bo od 3. septembra naprej, potekal vpis novih članov in članic od 6. leta starosti dalje.  Vpis bo potekal od 3. septembranaprej, v dvorani za borilne veščine ŠIC Ljutomer, ob ponedeljkih in sredah od 16. do 17.30 ure.

Vljudno vabljeni



Več v Šport