Na avtocesti prišlo do požara tovornega vozila, ki je popolnoma uničeno

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali nasilje v družini in osumljenemu izrekli ukrep prepovedi približevanja

Prlekija-on.net, ponedeljek, 3. september 2018 ob 09:47
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči. V eni se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali so šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, požar in povoženje divjadi.

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali nasilje v družini in osumljenemu izrekli ukrep prepovedi približevanja. V Murski Soboti so bile z osebnega avtomobila ukradene registrske tablice MS SF-287.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in štirikrat na javnem kraju. Zoper dve osebi, ki se ob intervenciji policistov nista hoteli pomiriti, je bilo odrejeno pridržanje.

Na pomurski avtocesti, malo pred izvozom Vučja vas v smeri proti Mariboru, je prišlo do požara na tovornem vozilu. Gasilci PGD Murska Sobota so požar pogasili, tovorno vozilo, ki je prevažalo elektronsko opremo pa je bilo v celoti uničeno. Promet na tem delu avtoceste je še vedno oviran. 

Ob pričetku novega šolskega leta policisti voznike opozarjajo, da hitrost in način vožnje prilagodijo razmeram na cestah. Še posebej bodite pozorni v bližini šol in vrtcev.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP M. Sobota.



Več v Črna kronika