Srečali so se upokojenci Prlekije in Medžimurja

Zbralo se je preko 200 upokojencev, pomerili pa so se tudi v športnem tekmovanju

Prlekija-on.net, torek, 11. september 2018 ob 09:29
Srečanje upokojencev Prlekije in Medžimurja

Srečanje upokojencev Prlekije in Medžimurja

Matica umirovljenika Medžimurske županije Čakovec je pod vodstvom predsednice Nade Lovrec v sodelovanju s Podružnico umirovljenika Mursko Središče organizirala v nedeljo, 8. septembra, v Mačkovcu, v restavraciji Fontana,  36. tradicionalno športno prijateljsko srečanje upokojencev z obeh srani državne meje.

Zbralo se jih je preko 200, pomerili pa so se tudi v športnem tekmovanju.

»Športno« so se pomerili v pikadu za ženske in moške, vrtnem kegljanju za ženske in moške, streljanju z zračno puško, metanju obročev za ženske in metanju žoge na koš za ženske.

Ob odlični organizaciji srečanja so udeleženci uživali. Ljutomerčani so se odlično odrezali, posebej pa so izstopali Tone Ficko v zračni puški, Boštjan Gregorinčič v kegljanju in Ciril Magdič v pikadu za moške, vsi so zasedli druga mesta.

Ob koncu so sklenili, da jih prijateljstvo, druženje in šport mora povezovati tudi v prihodnje. Gostitelji so se kot organizatorji izredno izkazali, zato so se jim ob zaključku posebej zahvalili.Galerija


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Družabno

Kurenti v Državnem zboru

Kurenti obiskali Državni zbor

torek, 19. februar 2019 ob 17:42
Mark Tivadar

Bakovci: Tornado bar – New Imperia Bar

torek, 19. februar 2019 ob 13:24