Med hišno preiskavo zasegli drogo

Med preiskavo so našli in zasegli 27 sadik rastline zelene barve v višini od 50 cm do 250 cm in posušene delce rastline zeleno rjave barve

Prlekija-on.net, sreda, 12. september 2018 ob 15:571
Zasegli so 27 sadik rastline v višini od 50 cm do 250 cm

Zasegli so 27 sadik rastline v višini od 50 cm do 250 cm

Na podlagi odredbe sodišča so v sredo, 12. septembra, policisti PP Gornji Petrovci skupaj z vodnikom službenega psa iz EVSP M. Sobota opravili hišno preiskavo pri 45-letnem občanu iz območja Goričkega. Med preiskavo so našli in zasegli 27 sadik rastline zelene barve v višini od 50 cm do 250 cm in posušene delce rastline zeleno rjave barve.

Po pridobljenem poročilu o preiskavi s strani NFL bo zoper osumljenega podana kazenska ovadba zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 1. odstavku 186. člena Kazenskega zakonika (KZ-1). Za to kaznivo dejanje je predpisana kazen zapora v trajanju 1 do 10 let.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika