Z osebnim vozilom zletel s ceste

Zapeljal je na desno bankino in tam z vozilom drsel nekaj deset metrov ter nato zapeljal levo preko cestišča na prvo njivo ter preko stranske ceste na drugo njivo, kjer se je po nekaj desetih metrov vozilo ustavilo na boku

Prlekija-on.net, sreda, 12. september 2018 ob 21:55
Prometna nesreča Stara Nova vas - Bunčani

Prometna nesreča Stara Nova vas - Bunčani

V sredo, 12. septembra, ob 20.35, se je na cesti Bunčani - Stara Nova vas zgodila prometna nesreča, kjer je voznik z osebnim vozilom zletel s ceste.

Voznik je pripeljal iz strani Stare Nove vasi, kjer je najverjetneje zaradi neprilagojene hitrosti najprej zapeljal na desno bankino in tam z vozilom drsel nekaj deset metrov ter nato zapeljal levo preko cestišča na prvo njivo ter preko stranske ceste na drugo njivo, kjer se je po nekaj desetih metrov vozilo ustavilo na boku.

Voznika, ki se je lažje telesno poškodoval, so na kraju oskrbeli reševalci NMP Ljutomer in ga prepeljali v nadaljnjo oskrbo, pri nesreči pa so posredovali gasilci PGD Ljutomer, ki so pomagali reševalcem ZD Ljutomer pri prenosu poškodovanega voznika, nudili razsvetljavo policistom in povlekli osebno vozilo iz jarka.

Cesta je zaradi prometne nesreče bila zaprta.



Več v Črna kronika