Kolesar zaradi vinjenosti padel in se poškodoval

Na področju kriminalitete pa je bil obravnavan vlom v poslovni prostor v Sv. Juriju ob Ščavnici iz katerega je neznani storilec odtujil različno orodje

Prlekija-on.net, petek, 14. september 2018 ob 07:00
Zaradi vinjenosti in vožnje preblizu desnega roba vozišča je kolesar padel

Zaradi vinjenosti in vožnje preblizu desnega roba vozišča je kolesar padel

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, osem kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V Sovjaku je zaradi vinjenosti in vožnje preblizu desnega roba vozišča padel kolesar in se pri tem lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete je bil obravnavan vlom v poslovni prostor v Sv. Juriju ob Ščavnici iz katerega je neznani storilec odtujil različno orodje. V Gornjih Slavečih je bil ukraden neregistriran starejši traktor znamke Steyr, ornažne barve. Na območju PP Murska Sobota je bilo obravnavano kaznivo dejanje nasilja v družini. Policisti so osumljencu izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in štirikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Ljutomer.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika