Vital Fit išče udeleženke za vadbo preoblikovanja telesa in hujšanja v sklopu raziskave »Smo v Prlekiji FIT?«

Z raziskavo »Smo v Prlekiji FIT?« želijo dokazati, da lahko aktivne in neaktivne ženske vseh starosti, v sorazmerno kratkem času zelo opazno preoblikujejo svoje telo, izboljšajo svoje počutje in zdravje

Prlekija-on.net, nedelja, 16. september 2018 ob 19:06
»Smo v Prlekiji FIT?«

»Smo v Prlekiji FIT?«

Po zelo uspešnih rezultatih v prejšnji sezoni, ki so jih dosegle udeleženke na vadbi pod strokovnim vodstvom fitnes inštruktorice Nuše Vukan iz društva Vital Fit, v okviru vseslovenske študije Z znanostjo do zdravja, so se pri društvu odločili, da izvedejo raziskavo »Smo v Prlekiji FIT?«. S tem želijo promovirati gibanje in zdrav način življenja ter tako pozitivno vplivati na lokalno skupnost v občini Ljutomer, predvsem pa na njeno neaktivno populacijo.

V sklopu raziskave bodo pri Vital Fit organizirali 3-mesečno skupinsko vadbo preoblikovanja telesa in hujšanja, ki bo predvidoma potekala od sredine septembra do sredine decembra. Potekala bo dvakrat tedensko, v sredo in petek popoldan v dvorani ŠIC Ljutomer. Tudi tokrat bodo udeleženke vadile pod strokovnim vodstvom fitnes inštruktorice Nuše Vukan.

Udeleženkam bodo tudi brezplačno izmerili in analizirali telesno sestavo z bioimpedančno tehtnico ter izmerili obsege posameznih delov telesa na začetku in koncu 3-mesečnega programa vadbe. Ob koncu raziskave se bodo seštele končne meritve analiz vseh vadečih (izgubljeni kg, izgubljeni cm, izgubljena maščoba, ITM, ...), ki bodo dale rezultat raziskave.

Prav tako bodo deležne brezplačnega prehranskega svetovanja in bodo prejele navodila ter smernice zdravega prehranjevanja, ki so v skladu s smernicami Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) in imele podporo s strani inštruktorice ves čas trajanja raziskave.

Vse zainteresirane kandidatke naprošajo, da se prijavijo na elektronski naslov info@vital-fit.si s pripisom v polju zadeva PRIJAVA NA RAZISKAVO »SMO V PRLEKIJI FIT?« in vsebino maila, ki naj vsebuje naslednje podatke:

  • Ime in priimek udeleženke,
  • Telefonsko številko,
  • Starost (leta),
  • Izračunan ITM s klikom na povezavo kalkulator ITM. V kalkulator je potrebno vpisati starost, višino in težo.

Prijave sprejemajo do četrtka, 20.9.2018 oziroma do zapolnitve mest. Nepopolne prijave (pripis v zadevi, vsebina) in prijave poslane po roku ne sprejemajo. Nadaljnja navodila udeleženke dobijo ob prijavi.

3-mesečna vadba pod strokovnim vodstvom fitnes inštruktorice, brezplačna meritev in analiza telesa, brezplačne smernice zdravega prehranjevanja, podpora ves čas trajanja raziskave, pozitivna energija in zdrav način življenja vas čakajo le en klik stran.

Izberite zdravje in se prijavite zdaj!

Raziskavo podpira Občina Ljutomer z županjo mag. Olgo Karba, Fitnes zveza Slovenije, Športna unija Slovenije in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

»Smo v Prlekiji FIT?«



Več v Šport