Od petka pogrešano 91-letno Frančiško iz Negove našli

Pogrešana je v petek odšla neznano kam, oblečena je bila v temne hlače in bordo jopico. pri hoji pa uporablja berglo

Prlekija-on.net, ponedeljek, 17. september 2018 ob 07:54
Pogrešana Franćiška

Pogrešana Franćiška

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, tri kršitve javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih in povoženje divjadi.

S področja kriminalitete je bilo na območju Gornje Radgone obravnavano kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo in družino in nasilje v družini.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Še vedno poteka iskanje pogrešane 91-letne Frančiške Ranc iz Negove 55, ki je 14.9.2018 odšla od doma neznano kam. Pogrešana je oblečena v temne hlače in bordo jopico. Pri hoji uporablja berglo.

Vse, ki bi imeli informacije o pogrešani osebi policija poziva, da jim to sporočite na interventno številko 113, na najbližjo policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Pozneje so iz PU Murska Sobota sporočili, da preklicujejo iskanje pogrešane 91-letne Frančiške iz Negove, ki je bila v ponedeljek živa najdena izven naselja Benedikt. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v UKC Maribor

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornji Petrovci.



Več v Črna kronika