Štajerski Brendi predstavlja novo skladbo z naslovom »Če bi le ti«

O skladbi »Če bi le ti« pravi, da gre za lepo romantično pesem, ki opisuje, kaj vse bi naredil za svojo izbranko. Seveda, če bi le ona vse to želela

Prlekija-on.net, torek, 18. september 2018 ob 09:00
Štajerski Brendi

Štajerski Brendi

Štajerski Brendi se nam po nekaj mesecih premora, tokrat predstavlja s čisto novo skladbo z naslovom »Če bi le ti«. Glasbo in aranžma je tudi tokrat prispeval Boris Jelenko, s katerim Štajerski Brendi sodeluje že od leta 2007, ko je pri njem posnel svojo prvo skladbo z naslovom »Lepa soseda«. Besedilo za skladbo »Če bi le ti«, je prišlo izpod prstov tekstopiske Anite Zupanc, s katero je Štajerski Brendi že sodeloval v preteklosti. Anita je zanj ustvarila besedilo za skladbo »Abraham«, katera se nahaja na njegovi 13-zgoščenki »Štajerski Brendi praznuje z vami«.

O skladbi »Če bi le ti« pravi, da gre za lepo romantično pesem, ki opisuje, kaj vse bi naredil za svojo izbranko. Seveda, če bi le ona vse to želela.

Štajerski Brendi te dni nadaljuje s snemanjem novih skladb, ki bodo zbrane na njegovi že 14. zgoščenki. Z njo nas bo razveselil v letu 2019. Na novi zgoščenki bodo pesmi za vse priložnosti, obljublja pa nam tudi kar nekaj presenečenj, med njimi tudi sodelovanje z drugimi glasbeniki.



Več v Glasba in film