Na območju Ljutomera obravnavali nasilje v družini

Moškemu, ki je nasilje izvajal je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja

Prlekija-on.net, torek, 25. september 2018 ob 07:48
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, požar, tri povoženja divjadi in zasegli eno vozilo.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana v ostalih treh pa je nastala le materialna škoda. V Murski Soboti je v trčenju tovornega avtomobila in osebnega avtomobila voznik slednjega utrpel lahko telesno poškodbo. Lahko telesno poškodbo pa je utrpela tudi kolesarka, ki je bila v Črenšovcih udeležena v trčenju z osebnim avtomobilom.

S področja kriminalitete je bila na območju Murske Sobote obravnavana tatvina goriva, dve tatvini koles in dve poškodovanji tuje stvari. Na območju Gornjih Petrovcev je bila obravnavana tatvina več predmetov iz hiše, na območju Gornje Radgone pa poškodovanje tuje stvari. Na območju Ljutomera je bilo obravnavano nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Okrog 15.20 ure je v Radencih v parku zagorel stareši objekt. Požar je gasilo več gasilcev. Ogled kraja požara bodo policisti opravljali tekom dne.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah pomirili.

Na območju Murske Sobote je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Danes med 08. in 14.uro bodo policisti izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Zadrževanje na in ob strelišču je nevarno.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika