KMN Tomaž Šic bar pričenja novo sezono, cilj je vrh lestvice

V petek bodo nastopili v najmočnejši zasedbi in šteje samo zmaga

Prlekija-on.net, četrtek, 27. september 2018 ob 19:08
KMN Tomaž Šic bar

KMN Tomaž Šic bar

KMN Tomaž Šic bar bo tudi to leto nastopal v 2 SFL. Domače tekme bodo igrali v športni dvorani ŠIC Ljutomer, prva bo že ta petek, 28. septembra, ob 20. uri, nasprotnik pa bo Dlan Logatec.

V novo sezono vstopajo s kar nekaj okrepitvami, v klub so prišli Domen Klanjšek (prej brez kluba), Žan Kranjc (iz FC Ptuj), Kevin Caf (vratar brez kluba), Dejan Kos in Darijo Dragosavac (oba iz Celja, igralca velikega nogometa). Kluba vmes ni zapustil noben igralec, bo pa David Goričan letos ekipi pomagal le, če bo to potrebno zaradi kartonov ali poškodb.

Ker večina igralcev igra še veliki nogomet so imeli omejene priprave, trenutno trenirajo dvakrat tedensko. Trener ostaja Bojan Cunk, kot predstavnik mu pomaga Matej Vrbančič, ki nam je ob tem povedal, da so pričakovanja v novi sezoni prvo ali drugo mesto. "Glede ne lanske izkušnje in po letošnjih okrepitvah, menim da bo največji tekmec FC Ptuj. Glede na to, da bomo v petek nastopili v najmočnejši zasedbi, šteje samo zmaga," nam je še povedal Vrbančič.

Vabljeni v petek na tekmo.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport