Obeležili 13. memorial Aljaža in Jožeta ter 25. obletnico AK Prlek

Člani AK Prlek Ljutomer so se spomnili njihovih tragično preminulih članov Jožeta Gajserja in njegovega učenca Aljaža Cafa, obenem pa so praznovali tudi 25. obletnico kluba

Sara Vinkovič, nedelja, 30. september 2018 ob 07:22
13. memorial Aljaža Cafa in Jožeta Gajserja

13. memorial Aljaža Cafa in Jožeta Gajserja

Tudi letos so se člani AK Prlek Ljutomer na vzletišču Veržej, spomnili njihovih tragično preminulih članov Jožeta Gajserja in njegovega učenca Aljaža Cafa, obenem pa so praznovali tudi 25. obletnico kluba.

Žal je tudi to soboto letalcem zagodlo vreme, saj zaradi premočnega vetra letalci niso poleteli v nebo. Vendar je bilo pestro tudi na tleh. Člani AK so pripravili kratek kulturni program z glasbo Mojce Prejac in poezijo Marka Kočarja, z minuto molka so se spomnili na Jožeta in Aljaža, ki sta pred trinajstimi leti tragično preminula v bližini vzletišča na Krapju, obiskovalci pa so si lahko ogledali bogato zbirko letalskih modelov ali pa preizkusili v simulaciji letenja.

Seveda pa na prizorišču ni manjkalo jedače in pijače.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno